CATALOGUS VERHUURMARKT


In onze branche bestaat er nog steeds geen gerubriceerd naslagwerk en we zijn van mening dat daar verandering in moet komen. We hebben binnen nagenoeg alle disciplines van de markt een hengel uitgeworpen en het idee van een catalogus voor de verhuurmarkt, hun toeleveranciers en hun afnemers wordt in zijn geheel zeer enthousiast ontvangen.

Rentit wil werken aan een uniek naslagwerk voor alle toeleveranciers, verhuurbedrijven en hun mogelijke afnemers. Met uw medewerking gaat het er ook van komen! Een naslagwerk op je bureau geeft vaak sneller en overzichtelijker een antwoord op de vraag hoe, wat en waar uw producten en/of diensten zich bevinden, hoeveel aanbod er is etc. De catalogus is dan ook bedoeld als ondersteuning naast de bestaande technologische mogelijkheden om te komen waar je wilt zijn. Die technische mogelijkheden benutten we echter ook.

Hoe en wat?
Verspreiding zal zijn naar het volledige lezersbestand van Rentit en de mogelijke afnemers, dus de oplage zal liggen rond de 25.000 exemplaren. We zijn van plan de catalogus in te delen in overzichtelijke hoofd- en subrubrieken.

Opzet
Zoals aangegeven willen we uitgaan van hoofdrubrieken en subrubrieken, denk aan hoofdrubriek Bouwmachines en Ė gereedschappen en een subrubriek variŽrend van aggregaten tot zwenkwielen, dit even als voorbeeld. De definitieve indeling in, met name subrubrieken, is uiteraard afhankelijk van de wensen van de deelnemers. Onze redactie kwam met de volgende hoofdindeling en op onze website vindt u een subindeling. Mocht uw specifieke rubriek er niet bij staan neem dan contact met ons op.

Hoofdrubrieken:
1) Algemeen
2) Audiovisueel
3) Bouwmachines en Ėgereedschappen
4) Horeca, evenementen en toebehoren
5) Transport, opslag en logistiek
6) Vakorganisaties

Wat zijn we van plan?.....................Een gratis vermelding!
Een gedrukt naslagwerk waarin we de mogelijkheid bieden aan alle verhuur- en verhuurgerelateerde bedrijven om zich te registreren met naam, adres, postcode en woonplaats onder een door hen te bepalen hoofd- en subrubriek.

Wil men meer?...............Dat kan!

Voor een klein bedrag kunt u ook kiezen voor een uitgebreide vermelding met de complete gegevens: bedrijfsnaam, een bedrijfsomschrijving van maximaal 50 leestekens, telefoon- en faxnummer, website en emailadres.

Extra naast de gedrukte catalogus
* De complete catalogus wordt ook integraal op internet geplaatst.
* U bent dan te vinden op rubriek, bedrijfsnaam of woonplaats.
* Met een klik op het www-adres wordt de potentiŽle klant doorverbonden met uw website, zoals nu ook al mogelijk is via de advertenties in de digitale versie van Rentit.

Opstartfase
In de opstartfase naar de eerste catalogus, die we in de loop van 2010 zullen presenteren, hebben we al een groot aantal positieve reacties en aanmeldingen ontvangen.
We willen u vragen met ons mee te denken, zodat we de input vanuit de markt zo breed mogelijk in beeld kunnen brengen. Met uw medewerking, reacties en ideeŽn gaan we een geweldige EERSTE VERHUURCATALOGUS uitbrengen.

John MaaskampBasisvermelding Gratis


Uitgebreide vermelding in 1 rubriek € 195,-


Extra vermelding in rubriek
2e t/m 5e vermelding per vermelding: € 125,-
6e t/m 10e vermelding per vermelding: € 100,-
Elke volgende vermelding per vermelding: €   75,-
 
Advertentietarieven
1/1 pagina 90x155mm: € 1200,-
1/2 pagina 90x75mm:   €   600,-
1/4 pagina 90x38mm:   €   300,-
 
Bladspiegel 120x185mm
Zetspiegel 90x155mm