Nieuw in Nederland: AlmaCrawler Jibbi 1670 EVO

Medio 2020 brengt Totaallift deze alleskunner van AlmaCrawler op de Nederlandse markt. De Jibbi 1670 EVO zelfnivellerende rups telescoophoogwerker heeft een werkhoogte van 16 meter, een werkbereik van 8,5 meter en is verrijdbaar op een hoogte van maar liefst 9 meter. De rupshoogwerker is naast werkzaamheden op ongelijke ondergrond ook uitermate geschikt voor het werken in kleine ruimtes, door het verstelbare onderstel (variërend in breedte: 1,35 m, 1,90 m, 2,20 m en 2,45 m).

 

App

De nieuwe App:”Control Panel MyAlmac”, maakt de hoogwerker erg interessant voor de verhuurmarkt. Deze app voorziet de eigenaar van de actuele servicestatus van de machine, daarnaast kunnen bedrijfsspecifieke parameters worden ingevoerd. De hoogwerker is inzetbaar in veel marktsegmenten, zoals constructie- en staalbouw, dam- en wandbeplating, kassenbouw, boomsnoeiers et cetera. 

 

Automatisch ingrijpen

De Jibbi 1670 EVO is voorzien van een automatisch nivelleringssysteem, ontwikkeld om hellingen tot 22° (40%) te compenseren tijdens transportoperaties en Proactieve Leveling-technologie, die automatisch ingrijpt tijdens “rijden op hoogte”. Een uitstekende prestatiemix door gewicht, afmetingen, werkhoogte en werkbereik, slim te combineren. Af fabriek is er een hijslierkit beschikbaar, waardoor de Jibbi ook inzetbaar is als compacte hijskraan met een maximale hijscapaciteit van 200 kg. 

www.totaallift.nl

Geplaatst in Uncategorized.