Servicemonteur biedt totaalpakket

Servicemonteur.eu is een merk-onafhankelijke service provider met als specialisatie hoogwerkers, verreikers en grondverzetmachines. Wij repareren, onderhouden reviseren – en keuren uw machines conform de richtlijnen van de fabrikant bij u op locatie of in onze goeduitgeruste werkplaats in Oosterhout.

Doordat wij een erkend servicepartner zijn van meerdere merken, kunnen wij u een totaalpakket aanbieden voor alle machines in uw vloot, hoe uitgebreid en divers deze ook is. Wij maken altijd gebruik van originele onderdelen en werken louter conform de voorschriften van de fabrikanten, zodat uw machines optimaal inzetbaar zijn met de minst mogelijke downtime.

Naast incidenteel onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor speciale wensen: aanpassen van machines, ombouwen van machines en allerlei onderhoudspakketten, welke zijn afgestemd op het type machine. Servicemonteur.eu streeft ernaar om door gedegen periodiek onderhoud en keuringen bij te dragen aan een zo efficiënt mogelijke inzet van uw machines, tegen de laagste kosten.

 

Naast de service kunt u ook bij ons terecht voor de kopen van nieuwe of gebruikte machines, of advies.

Geplaatst in Uncategorized.