Bouwbeurs

Wereldprimeur All-up op Bouwbeurs

Tijdens de komende Bouwbeurs 2019 in Utrecht, die gehouden wordt van 4 tot en met 18 februari, komt het Almelose All-up met een wereldprimeur op de proppen. Het betreft de zogenaamde Paus easy 24 meter ladderlift van het gerenommeerde Duitse merk Paus. Deze compacte ladderlift is zowel met een Honda benzinemotor leverbaar, alsmede met een zeer stille en milieuvriendelijke 230Volt motor. Ook toont de oostelijke specialist in liften en kranen een groot aantal noviteiten uit het productengamma van Geda en Klaas

Volgens de heren van All-up, gaat de nieuwe Paus easy 24 meter het dit jaar helemaal maken. “Als je bedenkt dat de markt voor deze noviteit zowel de bouw is, als de dakdekker, verhuizers en dergelijke, mensen dus die nu allemaal al ladderliften gebruiken, dan breekt er zometeen een nieuwe tijd aan. Want in een handomdraai is deze lift op te stellen, de stekker in het stopcontact, en werken maar, en da’s veel efficiënter. En denk ook maar eens aan de milieu voordelen…”

Verder komt All-up met de nieuwste versie van de Geda acculift, het voordeel van deze Geda lift zit hem vooral in de accutoepassing. Binnen anderhalf uur is een lege accu weer opgeladen, de opbouwtijd is slechts vijf minuten en de te bereiken hoogte is al gauw tien meter. Voor 120 kg gewicht draait de lift, die met een snelheid van 15 meter per minuut het werk doet, haar hand niet om.”

 

Andere bezienswaardigheden binnen de stand van All-up in de Jaarbeurs zijn onder meer een nieuwe grote kraan van het merk Klaas. Deze K950RSX bereikt een hoogte van 45 meter, kent een hijslast van 5.000 kg en heeft een automatische uitschuifbare jib. Ook van Klaas staan er de K21-30, een budgetkraan in het aanhangersegment, een kraan die inmiddels al vele tevreden gebruikers kent, alsmede de uiterst succesvolle BE-kraan. Deze kraan verkreeg al in 2009 de Nederlandse bouwprijs en geldt nog steeds als topper.

Tot slot zijn er van Paus onder andere de Easy 18 meter, de kleine ladderlift met grote prestaties die leverbaar is in diverse uitvoeringen.  Ook zijn er diverse beursacties met onder andere RSS dakrandbeveiliging.

Antal
Author: Antal

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *