Eurosupply

Eurosupply presenteert de hybride Multitel autohoogwerker MT 162

Al meerdere jaren exposeert Eurosupply op de Verticaaldagen Benelux. “Een bewuste keuze omdat wij ons continu richten op de nieuwste ontwikkelingen op hoogwerkergebied die aansluiten op de behoeften van vandaag met oog voor de toekomst,” vertelt Coert Nodelijk, algemeen directeur bij Eurosupply. “Niet alleen omdat duurzaamheid binnen de maatschappij een steeds centralere positie inneemt, maar ook omdat wij ons als leverancier van machines verantwoordelijk voelen. We zijn dan ook heel enthousiast over de nieuwe hybride autohoogwerker MT 162 van Multitel die we tijdens de editie van 2019 presenteren.”

“Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door het bieden van specialisme gericht op groen en duurzaam ondernemen. Samen met onze fabrikanten Niftylift en Multitel volgen wij continu de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veilig en duurzaam werken op hoogte,” zegt Nodelijk. “De laatste jaren is onze samenwerking met deze fabrikanten geïntensiveerd en zijn wij in staat hun innovatieve kennis over te brengen op onze klanten. Hierdoor behoren wij tot een van de voorlopers op het gebied van innovatieve hoogwerkertechniek in Nederland. En daar zijn wij trots op!” aldus Nodelijk.

Multitel MT162

“Op de Verticaaldagen presenteren wij de nieuwe hybride autohoogwerker MT162. Deze heeft een werkhoogte van 16 meter en biedt een platformcapaciteit van 300 kg tot een reikwijdte van 10 meter. Het maximale zijdelingse werkbereik bedraagt 11,5 meter met een platformcapaciteit van 230 kg. Deze – op een Iveco Daily 35 S 13 of MB Sprinter 3,5 tons chassis gemonteerde hoogwerker – kent vele voordelen, zoals geen uitstoot bij het gebruik van accu’s, brandstofbesparing en de mogelijkheid van het opladen van accu’s tijdens het rijden. Een absolute aanwinst binnen ons hoogwerkerassortiment.”

Niftylift 120T aanhanger

“Ook zijn wij als dealer zeer tevreden met de accu-aangedreven aanhanghoogwerker 120T van Niftylift. Deze machine weegt slechts 1.400 kg waardoor deze met een B-rijbewijs mag worden getransporteerd. De standaardbreedte van 1,50 meter kan worden teruggebracht in niet-rijdende toestand tot 1,10 meter, en dit maakt dat het een ideale machine is voor het werken aan gebouwen en woonhuizen.”

Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen

“Door de combinatie van de Verticaaldagen en de SGA Vakdagen richten wij ons op deze beurs vooral op de schildersbranche. Ons assortiment bestaat voor een groot deel uit hoogwerkers die zeer geschikt zijn voor deze doelgroep. Met name onze op accu-aangedreven aanhangers, hybride/elektrische knikarmen en autohoogwerkers met een hybride aandrijfsysteem zijn voor schilders interessant. Omdat deze hoogwerkers ook kunnen werken op de elektromotoren met dezelfde prestaties, zijn deze ideaal voor gebruik op “geluidstille” locaties. Ook lopen we hiermee vooruit op het gegeven dat we straks niet meer met diesel-aangedreven machines de steden inmogen,” zegt Nodelijk. 

Business to people

“Het zijn de medewerkers die het bedrijf maken. Specialisme, daar staan wij voor! Samen met de klant zoeken wij naar de juiste oplossing voor al het werk op hoogte, want wij verwachten namelijk niet dat de klant uit meer dan honderd verschillende hoogwerkers de juiste en meest duurzame hoogwerker kiest. Maar dat mag de klant wel van ons verwachten!”Kijk voor meer informatie op www.eurosupply.net of neem geheel vrijblijvend contact op met onze verkoopspecialisten door een mail te sturen naar sales@eurosupply.net of te bellen naar 0168 32 9331.Uiteraard bent u van harte welkom op onze stand H128 op de Verticaaldagen op 5, 6 en 7 november in de evenementenhal te Gorinchem. 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *