KCS

KCS neemt inspHire en Current-RMS over

Softwareleverancier Kerridge Commercial Systems (KCS) heeft zowel inspHire als Current- RMS verworven en zijn aanwezigheid op de wereldwijde huurmarkt versterkt.

KCS is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en de volledig geïntegreerde ERP-systemen omvatten supply chain management, financiële administratie, CRM, magazijn- en transportbeheer, eCommerce, ePOS en business intelligence. Het bedrijf heeft 15.000 klanten wereldwijd.

inspHire, ook gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is een leverancier van verhuursoftware voor Europese, Amerikaanse en Australische bedrijven. Het ook Britse Current-RMS, levert cloudgebaseerde, volledig geïntegreerde oplossingen voor verhuurbeheer voor de AV-, productie- en evenementenindustrie.

KCS bevestigt dat inspHire blijft opereren als een onafhankelijke onderneming. Ian Bendelow, CEO of KCS, zei: “De overnames van inspHire en Current-RMS bieden een geweldige kans om onze aanwezigheid op de Britse markt te versterken, evenals verdere wereldwijde kansen in deze sector.

“Het zijn beide zeer hoogwaardige bedrijven met een aanbod dat complementair is aan dat van onszelf. We kijken er naar uit om met hun werknemers samen te werken en hen te verwelkomen in de KCS-familie.”

Ondertussen voegde Graham Dobbs, managing director bij inspHire, eraan toe: “inspHire is de toonaangevende leverancier van huursoftware op de markt met de ambitie om software aan te bieden aan een bredere verhuurwereld. We wisten dat dit niet gemakkelijk zou zijn maar de overname biedt nieuwe mogelijkheden. KCS heeft al die wereldwijde aanwezigheid, wat de dubbele groei zal versnellen, en onze twee bedrijven vullen elkaar aan op veel verschillende niveaus. Onze klanten kunnen uitkijken naar toegang tot meer functies en functies van onze gecombineerde aanbiedingen in de nabije toekomst.”.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *