Hinowa

Nieuwe Hinowa voor UKuntMijHuren

UKuntMijHuren uit Ede heeft nogmaals een nieuwe Hinowa in ontvangst genomen. Dit keer betreft het een Hinowa LL20.10IIIS Performance in dieseluitvoering. 

UKuntMijHuren is al jaren trouwe klant van Safety Lift. Eigenaar Edy Maarschalkerweerd koos deze keer voor een standaard rode Hinowa, om te profiteren van de snelle levertijd. Safety Lift heeft namelijk alle Hinowa-modellen altijd in de standaard rode kleur op voorraad staan, juist om zo snel mogelijk te kunnen leveren. Naast deze nieuwe Hinowa-hoogwerker heeft UKuntMijHuren al vijf andere Hinowa’s in de verhuurvloot zitten. Afgelopen jaren kocht Maarschalkerweerd al twee Hinowa Goldlift’s 14.70IIIS, twee Hinowa 

Goldlift’s 17.80IIIS en een Hinowa LightLift 20.10IIIS Performance. Als UKuntMijHuren in de drukke periodes machine’s tekort komt, weten ze ook Safety Rent te vinden, die hen daar uitstekend bij kunnen ondersteunen.

Safety Lift wenst het team van UKuntMijHuren weer veel succes met de verhuur van deze nieuwe Hinowa-hoogwerker, en dankt Edy Maarschalkerweerd voor het voortdurende vertrouwen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *