IMG_6669

Peinemann Hoogwerksystemen investeert weer in RUTHMANN hoogwerker

Peinemann Hoogwerksystemen heeft besloten om te investeren in nóg een RUTHMANN hoogwerker. Dit meldt Kwak Hoogwerker Centrum.

De vorige order voor twee TB290, 29 meter op B-rijbewijs, is nog niet geleverd of de volgende order is alweer geplaatst. Dit meldt Kwak Hoogwerker Centrum. De nieuwe order van Peinemann Hoogwerksystemen bestaat uit een T750HF, met 75 meter werkhoogte en een bereik van 41 meter. “Wederom een geweldige machine”, zegt algemeen directeur Guido van Gestel van Kwak Hoogwerkers. “De TB290 is op dit moment nog steeds de wereldkampioen in het 3,5t segment. De twee TB290 die Peinemann al had besteld, worden geleverd in de tweede helft van dit jaar. De T750HF volgt in maart 2020. Op de Bauma, 8 – 14 april in München, zal onder meer een T750HF worden gepresenteerd die is uitgevoerd met het door RUTHMANN ontwikkelde DRS. Ook de T750HF van Peinemann zal hiermee worden uitgevoerd. Wij danken adjunct-directeur Andrew Pauw en manager technische dienst Dik Advokaat van Peinemann Hoogwerksystemen voor deze opdracht en het vertrouwen.”

 

Bauma

Kwak Hoogwerker Centrum hoopt u op de Bauma, stand FS 1006/4, te mogen begroeten. “Wat RUTHMANN op de beurs gaat presenteren, is weer baanbrekend: revolutie… evolutie. Wij zijn ervan overtuigd dat u daar net zo enthousiast over zult zijn als wij. Bent u niet in de gelegenheid naar de Bauma te komen, maar wenst u wel geïnformeerd te worden over de nieuwe typen? Laat het ons weten, wij informeren u graag.”

 

Foto: Links Andrew Pauw, Adjunct directeur van Peinemann Hoogwerksystemen, rechts Guido van Gestel van Kwak.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *