Safety lift

Safety Lift als strategische partner: Nieuwe Socage autohoogwerker voor A1 Verhuur

A1 Verhuur ontving begin december  een gloednieuwe Socage 25D Extreme autohoogwerker: directeur Martin van Ginkel ontving de sleutel uit handen van directeur Nils van den Berg van Safety Lift. De levering betekent niet alleen een belangrijke asset voor A1 Verhuur, maar is ook de bestendiging van een jarenlange samenwerking.

A1 Verhuur specialiseert zich in het verhuren van bouwmaterieel, van handgereedschap tot hoogwerkers, en grondverzet. Zijn klanten zitten dan ook primair in het grond-, wegen- en waterbouwcircuit. A1 Verhuur is gevestigd in Nijkerk. Daar ligt de origine van het bedrijf, zegt Van Ginkel: “We hebben destijds Skippy Rent Machineverhuur in Nijkerk overgenomen; in 2011 hebben we tweede vestiging in Zeewolde gebouwd, en in 2016 volgde de derde vestiging in Ermelo. 

Samenwerking

Safety Lift en A1 Verhuur werken al zeker tien jaar samen, zegt Van den Berg: “We hebben in het verleden onder meer Hinowa spinhoogwerkers geleverd en Airo schaarhoogwerkers, naast Hinowa gemotoriseerde rupsdumpers. Met deze Socage kiest A1 Verhuur dus voor een trouwe leverancier.”

“Het draait om samenwerken”, zegt Van Ginkel, “dat is waar de bv Nederland groot mee is geworden. Ik ben zelf echt een netwerkman, ik heb een klik met Safety Lift. Ze zijn voor ons een strategische partner.”

De nieuw-geleverde Socage 25D Extreme is een autohoogwerker die met een reikhoogte van 24,50 meter en een cirkelbereik van 12,70 meter. De bak is volledig draaibaar en is volledig electrisch aangedreven. De Socage 25D Extreme is gebouwd op het chassis van een Iveco Daily. 

“Het grote voordeel van deze autohoogwerker is dat je er geen apart vervoer voor nodig hebt. Daarnaast is hij gemakkelijk te bedienen en snel. Ideaal voor klanten als gemeentes, hoveniers, schilders en glazenwassers.

Tevreden klant

De nieuwe autohoogwerker is netjes geleverd in de rode bedrijfskleur van A1 Verhuur. Safety Lift bleek ook op ander vlak klanttevredenheid hoog op de prioriteitenlijst te hebben staan, zegt Van den Berg: “De wachttijd voor de machine liep fors uit. Wij vonden niet dat onze klant daar het slachtoffer van mocht worden, dus hebben wij zelf besloten om via ons zusterbedrijf Safety Rent een vergelijkbare machine aan A1 Verhuur aan te bieden, zodat zij bestaande opdrachten en klanten gewoon konden bedienen. We hebben goede service hoog in het vaandel staan en komen onze afspraken altijd na.”

Het is dit wat de relatie kenmerkt, zegt Van Ginkel: “Safety Lift is een partner die echt met ons meedenkt. We worden ook altijd uitgenodigd voor testen en demonstraties. Dus toen wij onze oude autohoogwerker moesten vervangen, heb ik niet hoeven nadenken. Sterker nog: ik heb niet eens een andere offerte opgevraagd. DAT is samenwerken: je kunt op de ander vertrouwen!”

Foto: de officiële overhandiging van de sleutels: Martin van Ginkel (l) ontvangt ze uit handen van Nils van den Berg

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *