Servicemonteur

Servicemonteur: “We zijn pas klaar als de klant tevreden is”

Servicemonteur begon als het nieuwe bedrijf van Michael Renka, die na achttien jaar werkzaam te zijn geweest als servicemonteur aan zware bedrijfsvoertuigen en machines, tijdens zijn lange loopbaan zoveel  ervaring opdeed dat hij in 2015 de overstap maakte naar zelfstandig ondernemer. 

 

“Ik besloot dat ik als zelfstandige mijn toekomstige klanten het beste kennis kon laten maken met mijn technische kwaliteiten. Mijn expertise ligt in het stellen van een diagnose en die zo snel en gericht mogelijk op te lossen.”

Dat werd opgemerkt, en inmiddels werkt Servicemonteur met een achtkoppig team vanuit een grote locatie in Oosterhout: “Met een oppervlak van 4200m2 – inclusief een werkplaats van 1.000m2 – hebben we uitgebreide stallings- en reparatieruimte. We doen alle service en onderhoud van onder meer hoogwerkers en kranen, we voeren ook keuringen zelf uit – en we hebben eigen cylinderrevisiemogelijkheden in huis, van kleine tot grote cylinders. Een deel van mijn mensen werkt vooral op locatie. Onze vier servicebussen zijn dan ook dagelijks op pad voor onderhoud bij de klanten.”

 

Partner

Servicemonteur is Beneluxpartner van PB Lifttechniek, maar ook partner van onder meer Skyjack, Teupen en JLG.

De werktijden zijn heel flexibel, benadrukt Renka: “We beginnen ’s ochtends om 7 uur maar stoppen pas als het werk klaar is. En mijn telefoon staat nooit uit voor klanten! Ik hou van mijn vak en ben pas tevreden als een klant of opdrachtgever na afloop tevreden zijn hand uitsteekt.”

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *