van den Brink

Van den Brink kiest Hinowa spinhoogwerkers

Van den Brink Hoogwerker en Kraanverhuur uit Barneveld heeft twee nieuwe Hinowa spinhoogwerkers in ontvangst genomen van Safety Lift. Het gaat om een Lithium-Ionaangedreven Hinowa LL17.75IIIS Performance en een Hinowa LL20.10IIIS Performance in dieseluitvoering. 

 

Beide hoogwerkers staan op non-marking tracks en zijn geleverd in de bekende crème-wit/blauwe bedrijfskleuren van Van den Brink.

Van den Brink huurde deze machines eerder in bij Safety Rent en was dus in staat om ze uitgebreid te testen. Nadat alle partijen overtuigd waren van de kracht van deze compacte spinhoogwerkers van Hinowa, werd er tot aanschaf overgegaan.

De machines worden door Safety Lift standaard geleverd in het rood, terwijl Van den Brink de machines in de eigen bedrijfskleuren wil. Echter zit er op dit moment een lange levertijd bij de Hinowafabriek in Italië op machines die in andere kleuren gespoten moeten worden. Maar daar heeft Safety Rent een oplossing voor: om de wachttijd tot levering te overbruggen, biedt het zusterbedrijf van Safety Lift de Hinowa-hoogwerkers tegen scherpe tarieven aan.

Safety Lift wenst Van den Brink veel succes met de verhuur van deze twee mooie Hinowa-hoogwerkers.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *