095_Evenementenhal-SGAvakdagen_MG_0431

Verticaaldagen 2019: op de hoogte van noviteiten

Op 5, 6 en 7 november 2019 vindt in Evenementenhal Gorinchem Verticaaldagen plaats, dé hoogwerkerbeurs van Nederland. Belangrijke vernieuwing: het deelnemersveld is verbreed met toeleveranciers.

Verticaaldagen Benelux is de enige kans in het jaar voor de hoogwerkerwereld om leveranciers, klanten en relaties in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. Het is dé vakbeurs voor de bedrijfstak van hoogwerkers, verreikers, minikranen, hefsteigers en tal van aanverwante leveranciers en diensten. Zo vindt u er ook toeleveranciers van componenten, transportsystemen, automatiseringssystemen, opleidingen, verzekeringen en financieren. Eurosupply, Kwak Hoogwerkers, Riwal en HDW zijn deelnemers van het eerste uur. U vindt er veel vertrouwde gezichten, waaronder Skyack en Safetylift, maar ook nieuwe exposanten zoals Eyecatcher.

7.500 bezoekers
De overdekte beurshal (15.000 vierkante meter) biedt voldoende ruimte aan exposanten om hun producten uitgebreid te demonstreren. Verder zijn Verticaaldagen Benelux en Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen naast elkaar gesitueerd, met meerdere doorloopmogelijkheden. Bijna 7.500 tevreden bezoekers bezochten Verticaaldagen Benelux en S.G.A. Vakdagen in 2018. Van de bezoekers is maar liefst 61% beslissingsbevoegd. De doelgroepen van zowel Verticaaldagen Benelux en S.G.A. Vakdagen overlappen elkaar voor een deel, maar de combinatie draagt ook bij aan nieuwe en interessante samenwerkingen tussen exposanten en bezoekers.

Meer weten? Bezoek de website. U kunt hier binnenkort ook uw gratis e-tickets registreren.

Link website:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *