header-Mark

Volgepakte Bouwbeurs focust op innovatie

Nog nooit eerder was de bouwbeurs zo volgepakt met exposanten: met ruim 640 leveranciers op de vloer is BouwBeurs 2019 volledig uitverkocht. Opmerkelijk is hoezeer de bouwmarkt ICT en innovatie begint te omarmen. En dat kan voor de bouwwereld heel wat betekenen!

 

De bouwbeurs ziet een duidelijke toename van ICT- en installatiebedrijven op de beursvloer. Deze toestroom laat duidelijk zien dat ontwikkelingen als BIM, virtual – en augmented reality, 3D printing en industrialisering niet meer zijn weg te denken in de bouwwereld. Daarom is er dit jaar een nieuw, kennisintensief event op het snijvlak van digitalisering en industrialisering in de bouw en installatie.

Innovatie staat centraal in een speciaal R&D-programma. In de ochtend zijn er lezingen, in de middag komen projecten en ervaringsdeskundigen aan het woord. Aan het eind van iedere beursdag is er een themapitch en een netwerkborrel.

 

Krachten bundelen

Het thema van de beurs is: ‘Tijd om de krachten te bundelen’. Want er is een groeiende behoefte om meer samen op te trekken – zowel tussen bedrijven onderling als tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Dit wordt op de beurs nog eens benadrukt door een speciale Projecten Expo. Over drie bijzondere projecten is een expositie ingericht met mock-ups, maquettes, producten, materialensamples, video’s en beeldmateriaal.

Meer weten? Klik HIER>>

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *