banners_overrentit

Het delen van gebruiksgoederen en uitsluitend betalen voor iets wanneer je het nodig hebt, past bij de moderne samenleving, maar is in onder meer de bouwsector en evenementenbranche al sinds de jaren zestig niet meer weg te denken.

Rentit.nl is al bijna twee decennia hét onafhankelijke ondernemersplatform voor de Nederlandse verhuurbranche van roerende zaken. De ‘achterkant’ van elke verhuurbedrijf heeft grote overeenkomsten. Immers elke verhurende onderneming heeft te maken met zaken als voorraadbeheer, planning & (interne) logistiek, schadeafhandeling, ICT-vraagstukken en wet- & regelwetgeving. Maar ook fusies en overnames, personeelswerving en andere managementkwesties zijn onderwerpen die voor managers en directies van verhuurbedrijven voortdurend op hun netvlies moeten staan.

Door enerzijds het verbinden, ondersteunen, inspireren en stimuleren van ondernemers en anderzijds het leggen van verbindingen met leveranciers en stakeholders is Rentit.nl de onmisbare schakel in de Nederlandse verhuurbranche.

Via deze website, de Rentit.nl nieuwsbrieven en social mediakanalenwordt alle relevante kennis en belangrijk zakelijk nieuws gedeeld. Viermaal per jaar verschijnt Rentit.nl Magazine boordevol noviteiten en achtergrondverhalen die ondernemers en werknemers in de verhuurbranche inspireren en informeren. Met onder meer netwerkbijeenkomsten en (online) kennissessies is Rentit.nl er voor en door ondernemers.

Rentit.nl richt zich op drie hoofdsegmenten van verhuur van roerende zaken:

 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

[mailpoet_form id=”2″]

Bouw:
machineverhuur, kraanverhuur, liftverhuur, hoogwerkerverhuur, verreikerverhuur, heftruckverhuur, steigerverhuur, aggregatenverhuur.

Event:
attractieverhuur, horecaverhuur, verhuur van audiovisuele equipment, tentverhuur, podiumverhuur, aggregatenverhuur, sanitairverhuur.

Overig:
waaronder fietsverhuur, autoverhuur, aanhangwagenverhuur, verhuur van zorgequipment.